Jag skulle behöva anställa en "Rubrik-komma-påare" ;P

Hej!
Sov över hos Adde idag. Som vanligt apkul!
Efteråt så var jag, pappa och Maja i stan och letade efter en present till morfar som fyllde år igår!
Grattis Morfar!! Vi hittade en present som vi hoppas att han kommer gilla. Jag köpte en ljudbok, "Så länge vi båda andas". Ska ladda över den till min iPod så jag kan lyssna på väg till och från skolan. Ska bli najs:D

Just nu lyssnar jag på:


Pözz<3

öh.....

Hej igen!
Mamma och Maja (lillasyster) kom precis hem från sjukhuset. Dom har vart där hela dagen. Maja kunde knappt andas imorse för att det gjorde ont. Men nu har dom tagit blodprov och rönkat och det var inget (vad dom kunde se) farligt. Vilken tur! Jag har varit väldigt orolig hela dagen, så det var skönt att höra att hon mådde "bra".

Sjuk :(

Hej!
Jag sitter hemma och lyssnar på musik. Jag är sjuk idag :( Har typ lite feber, hostar, snuvig, har ont i halsen m.m.
INTE kul!! Vet ni?! Imorse snöade det när jag tittade ut! Gud vad tiden går fort, det känns som om det var förra veckan jag var och badade på landet! Skumt...

ses snart

Konsert i Berwaldhallen

Hej!!
Ledsen för dålig uppdatering. Igår hade vi konsert i Berwaldhallen. Jättekul! Fast liite för lång tystpaus. Här kommer en av låtarna vi sjöng.
Ps. det är inte vi.


Vi sjunger mycket bättre ;P


Glaaaaaaaaaaaaaaaaaadare!!!!!!!!!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!
PLUTTIS ÄR HÄR!!! Guud vad han är gullig!!
Typ orange med vitt runt ögonen, på svansen och på magen. Han är jättemodig. Det tog typ en månad innan Mysan vågade sig ut på parketten, medans Pluttis gjorde det direkt(!) Bilder kommer så fort jag har fått över dom till datan.
Jag kom just på en sak till! Det här är mitt hundrade inlägg!!!

Jippi!! Gud vad jag är glad!!!Ses senare, nu vill jag vara med mina kaniner!!

Bye<3

Glad idag :D

Hallojsan allihoppa!!!!
Är på väldigt bra humör idag :D Vet inte varför. Att jag fick sova till halv tio kan nog ha bidragit.
Sitter och lyssnar på Brand New Eyes (för typ tionde gången sen igår :P ), fortfarande lika bra. Förlåt om jag tjatar men Paramore är verkligen sjukt bra! Undrar vad jag ska hitta på idag. Syrran sjunger singstar, kanske ska gå och vara med. Vi pratade också om en utklädningtävling. Sen ska jag följa med Ida till dansen.
Jag känner föresten att min blogg är väldigt bildlös. Förlåt men det blir så när man inte har nån bra kamera. Här kommer iaf en Kalle och Hobbe (Fast på engelska) serie:


Haha!

Alla som inte sett det här måste se den här!!!


Idol-Tove

Hej!
Nya favoriten!! Hon är så himla härlig. Hon ser så glad ut!!
Och så är hon ju så himla söt!

Pluttis!!!!

Heeeeej!!
Jag måste bara börja med att säga att det har är en sjukt bra dag!!
För det första, min data har äntligen fattat att man faktiskt kan lyssna på alla låtar från Brand new eyes (Paramore) på deras sida. Skönt har verkligen längtat!! Kan tillägga att alla låtar är sjukt bra!
Det andra. Min faster är här och är typ barnvakt. Mamma och pappa är på nån weekendgrej med spa och liknande. Och sist men inte minst....! Vi ska kanske köpa en kanin till. Han heter Pluttis och bor i Uppsala. Vi måste bara kolla om han och Mysan (våran kanin) gillar varandra. Jag hoppas verkligen!!! Visst låter det gulligt, Mysan coh Pluttis. Det låter som två gossedjur :)

Höstmarknad

Hej!
Verkligen ledsen att jag inte har uppdaterat. Interner (eller bredbandet egentligen) fick fnatt och blev apsegt. Det gjorde att jag helt enkelt inte orkade uppdatera. Men nu är det bra igen. Fick en ny tjockiströja igår. Grå i typ plych (stavning?), den är jätteskön. Älskar den! Idag är det höstmarknad i min gammla skola. Mina syrror ska vara där och sälja. Ska bli jättekul. Jag har gått på den höstmarknaden sedan jag gick på förskolan.
Hälften av pengarna går till en Döv-och-blind-skola i Indien. Jag tycker alla skolor borde ha fadderskolor i fattiga länder. Vad tycker ni? 


Bilder från skolan i Orissa, Indien:


Sen snart igen<3

RSS 2.0