Eeeh.. ingen aning om vad jag ska kalla det

Halli hallå!!
Igår var jag på bio med min pappa och min lillasyster. Vi såg "disco-daggarna",den var faktiskt rätt kul. Den handlade om en dagmask som hette Harry. Harry hatar att vara mask och att bli hånad och retad av insekterna. En dag hittar en av sin pappas gammla disco-skivor. Då får han idèn att starta ett discoband. Han utser snabbt sin inte riktigt entuseastiska vän Nisse till basist. Han ordnar också en audition, tyvär är det inte så många som kommer. Bara en faktiskt, men det är inte så bara det är nämligen Gloria (Harry är kär i Gloria). Gloria kan verkligen inte sjunga, men Harry tar med henne i bandet i alla fall för att han  inte vill såra henne. Dom träffar också eeeh sjutton också kommer inte ihåg vad han heter, men i alla fall en kille som är helt galen i gitarrer. Han gör verkligen vad som helst för att få en, till och med spela disco. Aja nu ska jag inte säga mer.

Efter bion åkte vi hem till farmor och farfar. Vi skulle fira pappa, farfar, min syrra och min farbror som har fyllt och ska fylla år. Pappa och min syrra fick en massa fina presenter. Vi var inte där så länge för alla var jätte trötta.

Sen när vi kom hem skulle jag färga (tona) håret. Det skulle bli brunt med lite,lite rött i. Jag sommnade med blött hår så jag fick inte riktigt se hur det blev igår. Men till saken , HÅRET BLEV RÖTT!!! (med lite brunt i). Alltså det är inte så att jag tycker det är fult med rött hår men alltså om man har tänkt sej brunt hår och får rött blir man ju inte så glad. Som tur var så ska det gå bort om två-tre veckor,så det hår väl gå bra.

Skriver mer en annan gång...


Magnus och Earth hour!

Hej hej! 
Jag är verkligen ledsen att jag inte har uppdaterat på ett tag, jag har haft så himla mycket att göra så jag har inte hunnit skriva nåt. I Måndags hade jag konsert med en högstadie orkester plus att pappa fyllde år. I Tisdags hade jag dans till typ halv åtta och sen när jag kom ham så skulle jag äta. På Ondagen blev jag tvungen att göra alla mina läxor och i torsdags så hade båda mina småsystrar konserter. Men aja nog om det.

Magnus vann!!
Jag vat inte riktigt vad jag ska tycka, alltså Laila var ju ganska mycket bättre men hon har ju varit danslärare. Magnus var ju total nybörjare och ju lite större kropp så han var faktiskt värd att vinna. Dessutom var deras apdans ganska kul. :)

Idag är det Earth Hour klockan halv nio. Då ska man släcka och alla elektriska pryttlar ska vara avstängda i en timme. Tyvär så missar man ju halva robinsson. Får hoppas att det inte är nåt jätte spännande som händer. Så glöm inte att släcka och stänga av allt!

Svar!

Här kommer svaren på frågorna från frågestunden!

När kommer du att svara på frågorna? Nu kommer jag att svara på frågorna.

Favoritmat? Jag gillar tacos och lax.

Vad heter dina systrar? Dom heter Ida och Maja.

Favoritspel? Jag vet inte riktigt om du menar vanliga spel eller dataspel så jag svarar på båda. Vanligt spel är Cluedo och dataspel är Sims 2.

Hoppas ni blev nöjda med svaren!

Bergsbeklättrare!

Hej hej!
Jag sitter hemma och skriver jag ska snart gå och spela saxofon. Efter den ska jag hem till min kompis. Vi ska åka tilsammans till en orkester som vi ska provspela i . Egentligen så är det är det en högstadieorkester så det ska bli spännande. Efter skolan idag så åkte jag och min kompis för långt med bussen (med flit). Vi hamnade mitt bland en massa höghus. Efter ett tag gick vi till en lekpark som låg i närheten. Där lekte vi tåg, prinsessor och bergsbeklättrare. Det låter kanske löjligt men det var faktiskt kul.

Hejdå nu måste jag gå!

P.S.Jag vet att det inte heter bergsbeklättrare. D.S

Frågestund!


Hej!
Från och med nu kommer jag att börja med frågestund.
Jag vill ha en massa frågor, om allt möjligt!

Så fråga på!

Halli hallå!

Gud jag måste verkligen bli bättre på att skriva inlägg!
Idag har vi sovmorgon till 11 i skolan. Det är så typiskt ! Vi håller på att bygga om hos oss, så klockan halv 8 kommer det en massa gubbar och börjar bygga och då vill man ju helst inte vara hemma. Och ännu mindre kan man ju sova till nio. I vanliga fall brukar vi typ aldrig få extra sovmornar. Aja jag kommer ju inte försent i alla fall. Nu hinner jag inte skriva mer.

Hejdå!!!Lilla jag!Hej hej!
Jag hade lite tråkigt så jag tänkte att jag kunde lägga ut en bild. På bilden är det när jag var liten och mamma och pappa var i Spanien. Jag bodde hos mormor och morfar. Jag pratar med mamma eller pappa i telefon(vet inte riktigt).

Hej igen!


Från vänster: Summer(Rachel Stevens), Seth (Adam Brody), Marissa (Mischa Barton) , Ryan (Benjamin McKenzie)Hej igen!
Förlåt om jag inte har skrivit på tag. Jag har nämligen varit i sälen med mina två bästa kompisar. Det har varit toppen! vi åkte skidor i Tandådalen och Hundfjället mestadels av tiden. Min favoritbacke var trollskogen, det kanske låter lite fånigt men den var faktiskt riktigt kul, det fanns en massa roliga hopp och gupp. Min kompis hade med sig hela första sässongen av "the O.C", så när vi inte åkte skidor tillbringade vi den mesta tiden i soffan framför tv:n. O.C (orange county)är verkligen superbra. Det handlar om en kille som heter Ryan, han bor jätte fattigt med sin bror, mamma som bara super och hennes våldsamma kille. En dag åker Ryan och hans bror Trey fast när dom snor en bil. Trey hammnar i fängelse och Ryan blir ut körd av sin mamma och får inte komma hem igen. Han hade fått en advokat när hans bror blev gripen och hos honom skulle han få bo över helgen. Där träffar han Sandys fru Kirstin och deras son Seth. Han träffar också Marissa Cooper som bor i huset bredvid. När helgen är över hamnar Ryan på ungdomsanstalten där han håller på att bli mördad av en annan kille som bor där. Därför bestämmer sig Sandy och Kirstin för att adoptera Ryan...

RSS 2.0