Födelsedag!!

Hej hopp!!
Idag fyllede jag 12 år. Det var jättekul. Först blev jag väckt och fick presenter på sängen. Jag fick en massa fina saker.
En väckerklocka med spegel, en Britney Spears parfym, ett halsband, twilight, new moon, eclipse, breaking dawn, nagellack, indiska sandaler, ett USB-minne, en klocka, pengar m.m. Till frukost fick jag croassionter (stavning?) med jordgubbsylt, det är faktiskt jättegott. Sen kom farmor och hämtade mej och Maja. Vi åkte hem till dom och sen tog vi båten till stan. Vi gick till operan för att gå på en guidad visning. Jag stog på scenen och sjöng, det var i och för sig ingen publik, och jag sjöng ju inte så högt... Men det var kul ändå. Vi fick kolla i den kungliga logen. Det var jättefint, men det var nog dom sämsta platserna på hela stället. Men såg rakt in i kulisserna och bara halva scenen. Sen var vi på muminutställning i konserthuset. Nu hinner jag inte skriva mer.

Godnatt!!

Förlåt!!!

Hej!
Ni får ursäkta det jag skrev i förra inlägget. Nu har jag sett filmen två gånger till och kan inte förstå hur jag kunde tycka att han var ful. Okej, jag tycker fortfarande att den fula bilden är ful men annars gårdet inte att säga att han inte är helt underbar. Så nu har jag sagt det. Orkar inte skriva mer nu.

See ya

Robert pattingson. Snygg??

Hej!
Nån mer än jag som tycker Robert pattinson (som spelar Edward i twilight) är asful???
Okdå, på vissa bilder är han snygg till exempel när han har sina solglasögon på sig. Men annars??? Ni kommer  att få två bilder på Rob (Robert). En där han är snygg (tkr jag) och en där han är ful.

Den här är fuuul!!Den här är snyyygg!!!Ni får kommentera och säga vad ni tycker.

See ya


Soooommaaaarlooooov!!!!!!!!!!!!!

Äntligen sommarlov!!!
Idag hade vi skolavslutning. Guuuud vad skönt!! Efterv som jag är ledig kommer jag nog att blogga lite oftare, det har blivit väldigt sällan den senaste tiden. Jag orkar inte skriva om idag, det blir nog imorn. Får se.
Innan jag avslutar inlägget vill jag bara säga TACK till världens bästa Kalle!!!!
Tack Kalle!!!!!

Ses

Hej hej allihoppa! Har lite tråkigt och vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Just det, det är ju skolavslutning imorgon! Jippi! Ojdå, det här blev en överdrivet lång rubrik. Men aja, när jag ändå håller på kan jag ju passa på att säga att Twilight är j

Tja!
Hehe, det där blev en lite lång rubrik. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Juste, skolavslutningen!
Gud vad skönt det ska bli med sommarlov. Att inte behöva gå i skolan på flera veckor! Och sen när vi kommer tillbaka har vi ingen Kersti och ingen Jens!!! Jippi!! Fast jag hade börjat vänja mej vid Kersti, hon är faktiskt snäll ibland. Efter avslutningen ska typ halva klassen gå på grönan. Jag skulle oxå följa med, ända tills jag räknade ut att jag bara hade råd med typ ett halvt åkband. Surt. Jaja, det är ju iaf skolavslutning så jag ska inte vara butter. Aja, nu orkar jag inte skriva mer.


Bye, ses imorn!


Buhuhuhuuu....

Hej!
Idag åkte kineserna hem. Det går inte riktigt in att vi kanske aldrig mer ska få träffa dom...
Först kunde jag inte gråta, det känndes så fel att bara stå där och skratta. Det var först när dom gick ut från skolgården som tårarna kom. Och då kom det inte lite. Monica sa att vi inte fick gå ut på gatan och vinka av dom, men så klart var det ingen som lyssnade på henne. Det var så sorgligt utanför bussen när (nästan) alla grät. Det var några kineser som delade ut små lyckoamulleter (jag tror i alla fall att det var det). Jag fick en liten röd som var formad som en gitarr ungefär. Den var jättefin. Jag kommer ha kvar den i hela mitt liv som minne av dom. Nu klarar jag inte av att skriva mer om dom för då kommer jag att få ett utbrott eller nått. Så det finns väl inte så mycket mer att skriva om.


Hejdå!


Tänk igår...

Tjaba tjena hallå!
Idag hade vi avslutningsfest med kineserna. Dom ska åka imorn. Synd. Det har varit så roligt när dom var här. Tyvärr lärde jag binte känna någon tillräckligt bra för att typ få nåns mejladress. Nu ska jag iaf berätta lite om idag. Först var på Junibacken. Det var lite jobbigt efter som  det mesta var för litet för oss, och sagotåget fick man bara åka om man hade med sig en femton-åring. Jag hade tur, jag fick åka med nåra i min klass som hade en kines med sej. Dom som inte hade nån fick inte åka, det var dåligt tycker jag. Iaf, sen åkte vi tillbaka till skolan och åt lunchen som vi hade med oss. Sen åkte vi till globen. Vi skulle vara i annexet. Först fick alla körer sjunga var sin sång. Efter det fick alla varsin champis och em macka. Efter det uppträdde några nior, sen var det modevisning. Det var en nia som hade designat en massa konstiga luciahattar. Det var allt från godis till får. Sen uppträdde ett band som kallade sej för "Men of zimbabwe". Dom var rätt konstiga. Sen var det slut. Jag följde med Indra och hennes kinser och tittade i globen city. Där träffade vi Maia och hennes kineser. Sen fick jag skjuts hem av Carros pappa.

Svar!!!

Hej!
Här kommer svar på alla frågor ni har ställt!Varför vill du inte se twilight?(x10)   Jag har sagt det rätt många gånger förut så det borde ha gått in, men jag säger det igen bara för att. Jag vill läsa boken först! Dessutom har jag sett den två gånger.

Vad tycker du gör twilight så bra?? Jag vet inte riktigt, men kanske att den är så bra skriven. Det känns så verkligt, som om man är med själv.

Längtar du tills du ska se på twilight på film?? Nu har jag ju sett den men innan så längatde jag.

Längtar du tills New Moon kommer ut på film?? Mhm, om jag gör!

När du läser ut Breaking Dawn kommer du att önska att det kommer en femma (vilket det inte gör) ?? Det tror jag.

Tycker du att Robert Pattinson är snygg?? I vissa vinklar ja, och när han har sina solglas ögon på sig men inte annars.

Längtar du tills du läser fyran?? Ja, eller jag gjorde för nu läser jag den ju.

Vad skulle du göra om inte Twilight fanns?? Ha tråkigt antagligen...

Vill du att Midnight Sun ska publiceras??(läs om Midnight Sun på Ylvas blogg (www.yyllvvaa.blogg.se) Ja, absolut. Jag hatar dom som snodde det där kapitlet.

Är du arg på den personen som lade ut Midnight Sun till hela världen?? Ja, jag hoppas för den personens skull att den inte träffar mej, för då jäklar!

Hon som spelar Jessica slängde sitt new moon-manus i papperskorgen efter ett bråk. Då hittade ett fan den.
Hon jade INTE ut det på internet. Som tack för det får hon gå på alla galapremiärer gratis. Tycker du att det var rätt eller fel???
Jag tycker nog att det var rätt gjort.

Vad skulle du ha gjort?? Jag skulle inte ha lagt ut det.

Tycker du att River flows in you är asafin??? Jaa, jag älskar den. Tack Malin för att du lärde mej den. Nu kan jag spela början med höger handen utantill.

Vilken bok gillar du mest?? Ettan och fyran (förutom Jacob delen) tror jag.

Vilken av vampyrerna i filmen tycker du är snyggast?? Edward och Emmet.

Vem av alla i filmen tycker du är snyggast?? Samma här. Edward och Emmet.

Längtar du tills på Måndag?? Ja, jag gjorde det. Det var jättekul.
 
Gillar du din nya frisyr?? Ja (Om ni inte viste det så har jag klippt lugg)

Tycker du att jag (Malin) ska färga håret?? Det beror på vilken färg. Men jag tycker du passar i din hårfärg.

Tycker du att jag (Ylva) ska färga håret?? Precis samma svar här.

Gillar du Guitar hero?? Ja det är kul.
 
Tyckte du det var kul på fjärilshuset när vi var där i tvåan?? ja, fast jag kommer inte ihåg så mycket av det...

Våra (Malins och Tuvas) syrror ska dit. Vill du också dit då?? Ja, men kanske inte samtidigt. Dom kan ju vara rätt jobbiga ibland.

Vad tror du skulle hänt om musikklasser inte fanns?? Då hade jag nog gått kvar på Jarlabergsskolan, med er (Malin och Ylva).

Vill du testa mina (Malins) el-trummor??  Ja, jag skulle oxå vilja ha sånna.

Vilken är din favorit affär?? Ginatricot och Monki, men om jag måste välja bara en så blir det nog Gina.

Favvoklädmärke?? Vet inte, inget särskilt.

Vad skulle du göra om dina föräldrar dog i en bilolycka?? Vad var det där för fråga! Jag skulle antagligen nästan dö av sorg, eller jag skulle nog dö av sorg...

 Gillar du låten "Love story"? Ja jag tycker den är jättebra.

 Vad skulle du göra om musik inte fanns?? Vet inte, inte sjunga iallafall.
 
Tycker du min (Ylvas) Blogg är snygg?? Ja, den är najsig.

Tycker du min (Malins) blogg är snygg?? Ja, det är snyggt med din blommiga bakgrund.
 
Är vi bra på att skriva frågor?? Ja, väldigt!  :-D


Tycker du att vi har frågat mycket nu?? Jaa, ni har ju skrivit 34 frågor!!!

Tycker du att vi ska sluta?? Ja, jag orkar inte svara på fler frågor nu.


Puh, det där var jobbigt men nu är det klart.

Hejdå!!


En "ledig" dag...

Sorry!
Jag är verkligen ledsen att jag inte har skrivit på länge, jag har inte hunnit.Idag var vi lediga från skolan för att vi var där i lördags. Jag var med min kompis i skolan (visst är jag smart när vi äntligen är lediga så väljer jag att gå i en annan skola.)  Aja det var iaf jättekul. Vi började dan med en fotbollsmatch. Vi hade världens bästa målis (iaf i början). Tyvärr förlorade vi (eller dom egentligen, för jag spelade inte). Vi förlorade på straffar, det var synd. Men det var mot 6:or så vi (dom) borde vara nöjda. Efter matchen var det kör. Som tur var sjöng vi en helt ny låt som ingen kunde och den blomstertid, så jag kunde hänga med. Sen var det engelska och draktid. Jag övade lite på glosorna till imorn och läste "så länge vi båda andas". Sen var det dags för lunch. Jag såg en massa som gick i min gamla skola i typ ettan, t.ex. Viktor W, Viktor F, Hendrik och William. Den sistnämda var min pojkvän i c:a 4 år, det var lite pinsamt, så jag ignorerade honom och låtsades att jag inte hade sett honom. På rasten var det så varmt att vi blev tvugna att vara i skuggan för att inte dö av värmeslag. Då såg jag nåra fler från min gammla skola bland andra Philip (sorry men jag han inte fota). Sen var det draktid igen. Jag "hjälpte" Malin att göra en geografi bok. Vi han göra klart den men vi kom lite sent... Sen var skoldagen slut. Jag Malin och Ylva gick till forum ett tag. Ylva var tvungen att gå hem men jag och Malin provade lite kläder på Gina. Sen gick jag och spelade saxofon (som vanligt på måndagar). Nu orkar jag inte skriv mer om idag.

Ses snart igen!


RSS 2.0