Sömntips hitåt!!!!!

Tja!!
Nu har jag precis vart och spelat golf, eller spelat och spelat, jag har mest tränat men ändå. Jag var på bedinge golfklubb. Det var jätteroligt. Pappa och farfar lärde mej jättemycket. Föresten har ni några tips på vad man kan göra när man inte kan sova. Jag kunde inte sova igårkväll så gissa vad jag gjorde. Jag översatte hela Michael Jacksons "Bad" till svenska. Tyvärr hjälpte inte det  :(    Så jag ritade skisser på fem olika kaninhoppnings hinder som jag (förhoppningsvis) ska bygga. Jag somnade inte då heller. Tvärt om, jag blev piggare. Då började jag tröttna, så jag la mej och lyssnade på musik istället. Det funkade!!! Men det här tog tre timmar så om nån har ett tips som tar lite kortare tid så skulle jag vara glad. Jag hörde nyss att Britney Spears hade varit i Nacka Forum i lördags. FATTA VA COOLT!!!!!!  Jag bor typ rätt nära där och brukar vara där rätt ofta! Nu måste jag gå men vi ses snart igen!!
 

Bye<3

Tillbaka!!!!!

Hej!
Det dröjde inte lika länge som jag hade trott. Nu sitter jag på mitt rum i Skåne och har precis ätit. Jag har varit hos våra kompisar på deras bondgård i 5 dagar. Jag är verkligen avundsjuk på min kompis. Dom har nämligen 35 djur, bland annat fyra hästar - Missy, Belinda, Trixy och Marabou - och åtta kaniner. Kaniner och hästar är mina favoritdjur, så därför är jag extra avundsjuk. Men nog snackat om det.

Här kommer min numera favoritlåt!!!!Visst är den bra!!!!!
Ses

Ses

Hej!
Det här blir (troligtvis) det sista inlägget på flera veckor. Jag ska åka bort och vet inte om jag kommer att ha tillgång till data. Men jag hoppas att ni fortsätter att kika in då och då. Det kan ju trots allt komma ett inlägg.


Ses om ett tagP.S. Här kommeren bild som avsked :Ppuss på er

Shopping!!!!!

Hej igen!!
Nu har jag varit och shoppat med mamma. Jag fick ett par solglasögon, ett svart skärp från gina, en bikini från NewYorker, lite smink och torrschampo från ToniochGuy. Jag älskar bikinin, den är vit-och-röd-randig och så står det Beach Queen på den. Solglasögonen är svarta med nån krussidull på sidan. nu ska jag titta på Beck så jag kan inte skriva mer.

bye

Tove

Hej!
Det här är en lite kul grej som mi n kompis visade mej. Det är min kompis Tove. Hon som jag skrev om i förra inlägget.
Jag vet det är lite töntigt men jag tyckar det är kul :-P
Nu ska jag äta så jag hinner inte skriva mer.

Ses

En vecka på landet!!!!

Hej!
Nu sitter jag på båten på väg hem från landet. Jag har jobbat på café Truten hela dagen med min kompis Adde. Vi fick göra mackor, hamburgertallrikar, grillkorv och chokladbollar. Vo gjorde världens godaste chokladbollar ;P
Igår var jag och Adde med våra kompisar Tove och Maya. Dom är 18 eller 19 tror jag. Tove hade med sig två kompisar, Mira och Mira. Det var bra för det var så lätt att komma ihåg. Mira, Mira och Tove går på cirkus gymnasium, så dom kan göra en massa coola grejor. T.ex. så gjorde Mira något helt oväntat. Vi satt i sängen och pratade, eller dom pratade. Helt plötsligt tog Mira ett skutt ner på händer direkt från sängen!!! När hon stog på händer så gick hon ner i splitt och spagat, och vred benen omännskligt mycket i konstiga vinklar. Jaja, nog om det. Jag har haft en jätterolig vecka! Jag har gått på seglarläger med Adéle. När man är liten får man segla Optimist-jolle, och när man är äldre får man (om man vill) segla Laser. Jag seglade Laser. Det var jätteroligt!!!! På lägret träffade jag två nya kompisar. Kristoffer och Rasmus. Dom var jätteroliga och sjysta. Det är typ mina första "killkompisar" jag har alltid varit sån som bara är med tjejer. Man kan säga att det blev en hel del vattenkrig. När jag och Kribbe skulle segla så typ turades vi om att putta i varandra i vattnet :P

ses

Michael Jackson m.m.

Förlåt mej för den dåliga uppdateringen!
Jag ska bara vara hemma idag och imorgon och sen åker jag till landet ett tag, alltså kommer jag inte kunna uppdatera på flera veckor :(
Nån annan som blivit Michael Jackson tokig sen han dog???
Det har jag blivit. Jag nästan krävde att min kompis skulle rippa hans låtar till sin mobil så jag kunde få dom. Nu har jag fått typ 13-14 låtar och jag lyssnar på dom om och om igen. Mina favoriter är "Bad", "Thriller", "Billie Jean", "Leave Me Alone", "Beat It", "Smooth Criminal", "Black or White" och "Dirty Diana". Jag vet det är rätt många men alla är asbra! Jag tycker det är taskigt när dom lägger ut privata saker om honom i tidningarna. T.ex. så stog det så här i tidningen idag:

SE BILDER FRÅN MICHAEL JACKSONS PRIVATA FAMILJEALBUM!

Det tycker jag är jävligt dålig stil! Spelar roll om han är askänd, han har (eller hade) rätt till ett privat liv. Jag menar hur kul är det för hans barn är det är en bild på framsidan på tidningen när dom fyller typ 5 år. Är det nån annan som tycker som jag???
 
Ni får rösta på vilken bild han ser bäst ut! 
Här kommer alternativen:

nr.1
 nr.2
 


nr.3
 


nr.4
 
Ok, nog om honom. Under tiden som jag inte har bloggat har jag.


Gått på dagläger med Malin, Ylva och Alice. Det var jättekul. Det var förra veckan mellan måndag och Fredag. vi solade, badade och
paddlade kanot för det mesta.

Varit på min kompis land. Vi hade också jättekul. Vi badade 2-3 gånger varje dag. Som varmast var det 25 grader i vattnet.

Idag var jag på Björnö med Pappa, Ida, Maja och Malin. Jag och malin badade nästan hela tiden, förutom en kort tid när vi åt lunch och solade lite. Vi hade med oss snorklar och cyklop, så vi snorklade ett tag oxå. Jag lärde mej att stå på händer under vattnet utan att hålla för näsan. Det var skönt för man fick mycket bättre balans när man stog på båda händerna. nu måste jag tyvärr gå men det kanske blir ett inlägg imorgon oxå. Får se.


ses


RSS 2.0